Wilt u wonen aan de Planetenstraat?

Wilt u wonen aan de Planetenstraat?

Kom dan naar de inloopmiddag!

De bouw van de MFA vordert, het is tijd voor de volgende stap. Want zodra de bouw gereed is, zullen de buurtkamer, de bieb en het dorpshuis naar de MFA verhuizen. De huidige panden worden gesloopt en de langverwachte bouw van woningen zal in 2022 beginnen!

Daarom organiseren MFA De Krim, PB De Krim en Hulzebosch Bouw B.V. een inloopmiddag. U kunt uw interesse voor een woning dan kenbaar maken. Uiteraard houden we rekening met de COVID-maatregelen. We vragen u dan ook om verspreid over de middag te komen.

Mocht u interesse hebben maar lukt het u niet te komen? Neem dan contact op met Hulzebosch Bouw B.V. via 0524- 56 15 96 of info@hulzeboschbouw.nl

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug