Vrijwilligers

Vrijwilligers

De bouw van de MFA vraagt inzet van veel vrijwilligers. Immers, weliswaar heeft de gemeenteraad van Hardenberg een fikse financiële bijdrage toegekend, maar een voorwaarde is dat de Krimse gemeenschap een groot gedeelte van de noodzakelijke financiën zelf bijeen dient te brengen. Dat kan enerzijds door het verwerven van gelden uit verschillende acties, maar anderzijds door het uitvoeren van werkzaamheden gedurende de bouw.
De stuurgroep MFA doet dan ook een dringend beroep op u! Bent u, nu of in de toekomst, genegen een steentje bij te dragen in de totstandkoming van de MFA? Meld u zich dan alvast aan opdat de stuurgroep MFA een beeld krijgt van de mogelijke inzet van vrijwilligers. Slechts dan gaat ons MFA er daadwerkelijk komen!

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug