Veiling bekend: donderdag 20 juli

Veiling bekend: donderdag 20 juli

Heb jij altijd al een aandenken willen hebben uit het dorpshuis? Of wil jij misschien jouw naam op een deur van de kleedkamer zodat jouw club in jouw kleedkamer zit?

Er zijn veel kavels beschikbaar. Kijk daarom op veuling.mfadebeuk.nl. Je kunt bieden tot zondag 16 juli (dus niet OP zondag 16 juli). Ben je dan de hoogste bieder? Dan heb jij voorlopig het laatste bod.

Op donderdag 20 juli gaan we om 19 uur verder met de veiling in de Beuk. Je kunt dan tegen elkaar op bieden, met een bekende Krimmenees als veiligmeester. Dus als je op de website het laatste bod had, dan moet je dus wel aanwezig zijn in de Beuk om mee te kunnen bieden. Anders kan jouw gedroomde item aan je neus voorbijgaan.

We maken een gezellig avondvullend programma, dus zorg dat je erbij bent!

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug