Online veiling van start

Online veiling van start

Zoals eerder aangekondigd, worden de spullen van het oude dorpshuis geveild. De online veiling is nu van start.

Op dit moment staan er 20 kavels op de veiling. Maar dat zal wekelijks worden maar dat zal wekelijks worden uitgebreid.

De spelregels:

In eerste instantie zal de veiling online starten. Iedereen van 18 jaar en ouder, met vermelding van naam en emailadres, mag een bieding plaatsen. Na een aantal weken wordt de online veiling gesloten en het hoogste bod zal het openingsbod worden van de fysieke veiling. In de MFA wordt een avond geprikt waarop iedereen de gelegenheid krijgt om een hoger bod te plaatsen, op elk van de artikelen of diensten. Op die avond zal het definitieve eindbod dus bepaald worden. De opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan MFA De Beuk. Hou de publicaties in de gaten waarop bekend gemaakt wanneer de online veiling gaat beginnen, en wanneer de fysieke veiling gaat plaats vinden.

Het is nog niet bekend wanneer de fysieke veiling wordt georganiseerd.

Sla je slag en maak kans op de unieke items!

De veiling vind je hier:

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug