MFA De Beuk organiseert een veiling

MFA De Beuk organiseert een veiling

MFA de Beuk gaat een veiling organiseren. Deze zal gedeeltelijk online (via een website) en gedeeltelijk fysiek in het MFA plaats vinden. Voorbeelden van artikelen en diensten waarop geboden kan worden, zijn: de “oude” spullen uit het voormalige dorpshuis of goederen die door sponsoren worden aangeboden.

In eerste instantie zal de veiling online starten. De exacte datum waarop de online veiling start zal t.z.t. bekend gemaakt worden zodra deze gereed is. Iedereen van 18 jaar en ouder, met vermelding van naam en emailadres, mag een bieding plaatsen. Na een aantal weken (ook dat zal in een later stadium bekend gemaakt worden) wordt de online veiling gesloten en het hoogste bod zal het openingbod worden van de fysieke veiling. In het MFA wordt een avond geprikt waarop iedereen de gelegenheid krijgt om een hoger bod te plaatsen, op elk van de artikelen of diensten. Op die avond zal het definitieve eindbod dus bepaald worden.

De opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan MFA De Beuk.
Hou de plublicaties in de gaten waarop bekend gemaakt wanneer de online veiling gaat beginnen, en wanneer de fysieke veiling gaat plaats vinden.

PS.
Mochten er nog personen/bedrijven zijn die goederen en/of diensten via sponsering willen aanbieden, kan er kontakt gezocht worden met Jan van der Wetering (janvanderwetering@gmail.com) of Erno Boer (erno.boer@gmail.com)

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug