Informatie

Informatie over ons MFA, het bestuur en commissies

Ook ons MFA kan niet bestaan zonder een bestuur en allerlei commissies. En al met al hebben we er nog wel een paar die je hieronder vind. Ook vind je informatie over het MFA zelf (plattegrond), een stuk geschiedenis en meer.

Bestuur en commissies

Hier lees je hoe het reilen en zeilen rondom MFA De Beuk georganiseerd is

Bestuur

Voorzitter: Zwalestino Guichelaar
Secretaris: Monique Eshuis
Penningmeester: Harm Folkers
Sponsoring / P&R: Jan vd Wetering
Facilitair: Henk Reinders
Beheer en exploitatie: Greetje Koopman
Programmering/Team Reuring: Greetje Koopman
Lid PB: Petra Buitenhuis

Sponsering en PR

Jan vd Wetering
Jos Mellema
Joffrey ter Horst
Onno Geerlof
Robert Folkers
Guus Neep

Facilitair

Marc Bunskoek
Henk Reinders
Marcel van der Veen

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling

 

Dit project is gerealiseerd met financiële steun uit het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:  Europa investeert in zijn platteland

Stichting DOEN: aanjager van voorlopers​

Stichting DOEN gelooft in een groene, sociale en creatieve samenleving. DOEN ondersteunt vernieuwende initiatieven van voorlopers en geeft deze een vliegende start. Zo kunnen zij anderen inspireren en laten zien dat verandering mogelijk is. DOEN ontvangt haar middelen van de Nationale Postcode Loterij, Vrienden Loterij en Bank Giro Loterij. www.doen.nl

VSBFonds ondersteunt het MFA De Krim​

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug