Het is zover!

Het is zover!

Vandaag ontvingen wij het bericht dat de omgevingsvergunning om de MFA daadwerkelijk te kunnen realiseren is afgegeven. Dat betekent dat we een start kunnen gaan maken met het grondwerk en de schop nu echt in de grond kunnen steken. Wel moeten er nog een aantal aanvullende vragen worden beantwoord voor er daadwerkelijk kan worden gebouwd, maar het begin is er! Na jaren van doorzetten en een niet aflatend geloof in mogelijkheden is het dus eindelijk zover dat we concrete stappen kunnen gaan maken! Een enorm succes, niet alleen voor de stuurgroep die er nog even fiks aan moest trekken, maar voor geheel De Krim. Voor onze verenigingen en onze jeugd is dit, in deze onzekere tijden, een geweldige opsteker! Helaas zit een feestje er niet in. Laten we er toch maar eentje, helaas dan maar digitaal, op drinken. Met een enorm compliment aan al diegenen die bleven geloven in een positieve uitkomst.

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug