Geschenk Oranjevereniging en Bouwbedrijf Hulzebosch

Geschenk Oranjevereniging en Bouwbedrijf Hulzebosch

Albert Bril en Dirk Wittenberg hebben namens alle vrijwilligers van MFA De Beuk een waardecheque overhandigd aan penningmeesters Twan Wittenberg van ijsbaanvereniging “Ons genoegen” en Harm Folkers van MFA De Beuk.

Waarom ook alweer? Tijdens de opening van MFA de Beuk op 18 januari 2023 heeft Oranjevereniging De Krim een bedrag van € 2.140,- beschikbaar gesteld aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben aan de realisatie van het prachtige MFA. Dit bedrag werd door Gerrit Jan en Gea van Bouwbedrijf Hulzebosch tijdens de receptie spontaan verdubbeld en zo werd het totaalbedrag maar liefst € 4.280,-.

Namens de vrijwilligers hebben Albert Bril en Dirk Wittenberg vandaag bekend gemaakt waaraan het bedrag wordt besteed. Er is een bedrag van €3.280,- geschonken aan MFA De Beuk voor zonwering bij de ramen van de bibliotheek. Ook is €1.000,- aan IJsbaanvereniging “Ons Genoegen” geschonken omdat zij geheel kosteloos de kantine en toiletten beschikbaar hebben gesteld voor onder andere de bouwvergaderingen.

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug