Fondsenwerving MFA

Fondsenwerving MFA

De Certificatenactie is een groot succes geweest. Er is inmiddels een bedrag van € 90.000,00 bijeen gebracht. De thermometer staat intussen op meer dan 100.000,00 euro. Iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes hartelijk bedankt.

Op de website staat inmiddels een donatieknop. Dit gedeelte van de website is aantrekkelijk weergegeven incl. het bijbehorend filmpje. Het moet iedere bezoeker uitnodigen om een donatie aan het MFA te doen.
De werkgroep PR&Communicatie is bezig met een plan van aanpak hoe deze donatieknop onder de aandacht te brengen via facebook, twitter, whatsapp, instagram, linkedin etc. Door het grote aantal mensen wat hiermee bereikt wordt kunnen wij ook door kleine donaties een fors bedrag binnenhalen.

Op 20 juli zijn 18 vrijwilligers uit de Krim afgereisd naar de Zwarte Cross om zich als barmedewerker uit de naad te werken. De opbrengst van hun inzet is ten goede gekomen aan het MFA. Het was volgens velen “buffelen” maar zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.


Na de overnachting op de camping (of hotel) kon men zich de volgende dag gratis in het feestgedruis van de Zwarte Cross begeven.
David Van Zandwijk, Esra Neep, Greetje Koopman, Harjo Mulder, Henk Reinders, Janine Kroesen, Janoux Menzo, Jesper Kroesen, Joey van Dijk, Julia Hamberg, Karin Mulder, Lotte Reinders, Marc Bunskoek, Roelof van Dijk, Stef Tangenberg, Tessa Koster, Tirza Van Zandwijk en Wouter Grendelman heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en bijdrage aan de MFA

Op zaterdagavond 24 augustus hield DKB haar feestavond i.v.m het 75 jarig jubileum.
De bardienst werd verricht door Tirza van Zandwijk, Janine Kroezen, Mirjam Reefman, Johan Reefman, Eddy Vetker en Evert Mulder. Bedankt voor jullie inzet. Door de opbrengst zijn wij weer wat dichter bij ons doel gekomen.

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug