De MFA

De MFA

De gemeenteraad van Hardenberg stelde in januari 2018 een miljoen euro ter beschikking voor de Multifunctionele Accommodatie (MFA) in De Krim. De raadsleden stemden unaniem voor de plannen van het dorp.
In het gebouw, dat ruim 2300 vierkante meter groot wordt, moet onder andere ruimte komen voor sport, cultuur en zorg. De accommodatie gaat circa 2,5 miljoen euro kosten, de gemeente draagt 1,2 miljoen euro bij. Dit geld komt vooral uit het rekeningresultaat van 2017 en wordt aangevuld uit de algemene reserve. De overige benodigde middelen dient De Krim zelf bij elkaar te brengen.

De Krim kan volgens de werkgroep MFA met het nieuwe centrum weer veertig jaar vooruit. Het centrum wordt gebouwd bij het huidige evenemententerrein aan de Beukenlaan. ‘We willen de leefbaarheid van het dorp in stand houden en waar mogelijk op een hoger niveau brengen door het realiseren en behouden van een MFA waarbij de onderdelen sport, recreatie, cultuur, ontspanning, onderwijs, welzijn en zorg de verbindende factor zijn voor de Krimse bevolking’, valt in de plannen te lezen.
‘Dit is ontzettend mooi nieuws voor ons dorp.

Het is een hele mooie stap om de leefbaarheid in ons dorp voor de toekomst te behouden’, reageert Marc Bunskoek, voorzitter van de werkgroep van het MFA. ‘We gaan keihard aan het werk om onze plannen daadwerkelijk te realiseren.’

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug