Benefietconcert voor de MFA: de klok op rock op 19-10-19

Benefietconcert voor de MFA: de klok op rock op 19-10-19

VEURVERKOOP!
1984, 1987 en 1989……..in die jaren trilde de Krimse veengrond door muzikaal geweld uut de Achterhoek!
2019: het muzikaal geweld komt terug! En als je een beetje ver kunt gooien, op een steenworp afstand van de locatie van het nieuwe MFA. En daar organiseren we dit benefietconcert voor!

Om 20.30 gooit wi-j de deure van het dorpshuus los, om 21.00 uur trapt OLD NI-JS deze nu al legendarische avond af. Willem ter Horst alias Wimke van Diene, Ferdi Jolij alias Frederik Puntdroad, Jan Kolkman en Han Mali nemt oes met op veldtocht van het voormalige Normaal en Boh Foi Toch!
En als de damp is opgetrokken goat wi-j vandan met de jonge hondn uut Lutten en omstreken: de KISJESKEARLS! Ook zij hebt inmiddels al een dampende historie in oes mooie kanaaldorp. En om af te sluutn, onze eigen Krimse DJ Kevin!

Dus, zet 19-10-19 (dat kun je nooit vergeten) de Klok op Rock en kom Deurdonderen in De Krim!

De veurverkoop begint 2 september, kaarten á 10 euro te verkrijgen bij Coop Afring De Krim of bij Dorpshuis de Planeet!

op 19 oktober doet wi-j deure los om 20.30 uur, en begunt wi-j om 21 uur dus wees op tied en kom dur bi-j!

Heb je op onze website niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer hieronder onze zoekmachine en wie weet vissen we eruit wat je zoekt.

Dit onderdeel van de website is nog niet helemaal klaar, maar we doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Dien een terugbel- of terugapp-verzoek in door naam en telefoonnummer in te voeren en kort te omschrijven waar jouw -verzoek over gaat.

Algemene gegevens
Ik wil graag
Bel of app me hierover terug